TFCI Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Tomica Made in Vietnam (re-issued) (1 viewing) (1) Guest
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: Tomica Made in Vietnam (re-issued)
#56379
mrizki (Admin)
Admin
Posts: 3165
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Tomica Made in Vietnam (re-issued) 8 Years, 10 Months ago Karma: 48  
uvikidd wrote:
QUOTE:
Nambah deh.. baru keluar nih kayake maden in vietnam .. Colek Me If I Wrong (CMIIW)

#7 Subaru Impreza WRX STI 4door


Kalau Subaru WRX STI 4 door itu keluaran baru bukan re-issue (sebelumnya ada yang made in China)
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#56518
Handaya (User)
Platinum Boarder
Posts: 1128
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Tomica Made in Vietnam (re-issued) 8 Years, 9 Months ago Karma: 15  
darkvictory wrote:
QUOTE:

ini diitung sbg variant oom?


Ada yg anggep itu sebagai variant made in

Kalo saya sih hitung nya termasuk regular yg wajib punya kalo memang ada kesempatan

uvikidd wrote:
QUOTE:
Nambah deh.. baru keluar nih kayake maden in vietnam .. Colek Me If I Wrong (CMIIW)

#7 Subaru Impreza WRX STI 4door


Kalo yg itu khan memang ngga ada yg made in china nya, jadi ngga termasuk reissue donk
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#56876
Handaya (User)
Platinum Boarder
Posts: 1128
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Tomica Made in Vietnam (re-issued) 8 Years, 8 Months ago Karma: 15  
Handaya wrote:
QUOTE:

Kalo yg itu khan memang ngga ada yg made in china nya, jadi ngga termasuk reissue donk


Ralat yah 7 Subaru Impreza WRX STI 4door itu made in china, dan ngga ada atau blum ada made in vietnam nya, jadi masih tetap blum bisa masuk kategori reissue
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#56943
darkvictory (User)
Moderator
Posts: 6616
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Tomica Made in Vietnam (re-issued) 8 Years, 8 Months ago Karma: 23  
kedepannya versi china apa bakalan jd kayak versi japannya red tomy?
 
Report to moderator   Logged Logged  
 
Last Edit: 2011/07/20 23:24 By darkvictory.
  The administrator has disabled public write access.
#57007
tri (User)
Platinum Boarder
Posts: 397
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Tomica Made in Vietnam (re-issued) 8 Years, 8 Months ago Karma: 9  
darkvictory wrote:
QUOTE:
kedepannya versi china apa bakalan jd kayak versi japannya red tomy?



Menurut say pribadi iya Om DV, skrng aj harga sudah melambung dan item2 tertentu sudah hilang dari pasaran Indo
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#57013
Handaya (User)
Platinum Boarder
Posts: 1128
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Tomica Made in Vietnam (re-issued) 8 Years, 8 Months ago Karma: 15  
Iya saya sependapat sama om tri, bakalan semakin susah, jadi mumpung masih ada kesempatan segera dilengkapi
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top Post Reply
Powered by FireBoardget the latest posts directly to your desktop