TFCI Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Coming soon in Jakarta (1 viewing) (1) Guest
Go to bottom Post Reply Favoured: 2
TOPIC: Coming soon in Jakarta
#29934
darkvictory (User)
Moderator
Posts: 6616
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Coming soon in Jakarta 9 Years, 9 Months ago Karma: 23  
Handaya wrote:
QUOTE:
darkvictory wrote:
QUOTE:

waks ... baru tau malahan nih gw ada no 32 yg takara tuh .... sarap nih tomica, maen reissue aja nih. modar nih bisa pontang pangting gini caranya nih gwe :angry: :angry:


Sama boss gw juga jadi pontang panting ngumpulin takara, gw jadi curiga tomy biru yg belakangan ada semua / sebagian besar versi takara nya. Yg kita jelas tau khan odyssey ungu, yg lain2 seperti nya masih ada

Yg masih numpuk stock nya mungkin dikeluarin dengan kemasan takara tomy


ya, semoga bisa masuk resmi ke sini oom
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The topic has been locked.
#29939
Handaya (User)
Platinum Boarder
Posts: 1128
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Coming soon in Jakarta 9 Years, 9 Months ago Karma: 15  
Sepertinya itu barang lama yah om, semoga aja nanti pada masuk supaya koleksi takara kita bisa lengkap
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The topic has been locked.
#30015
darkvictory (User)
Moderator
Posts: 6616
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Coming soon in Jakarta 9 Years, 9 Months ago Karma: 23  
Handaya wrote:
QUOTE:
Sepertinya itu barang lama yah om, semoga aja nanti pada masuk supaya koleksi takara kita bisa lengkap ;)


amin um, mari kita sama2 berdoa ya
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The topic has been locked.
#30080
Handaya (User)
Platinum Boarder
Posts: 1128
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Coming soon in Jakarta 9 Years, 9 Months ago Karma: 15  
darkvictory wrote:
QUOTE:

amin um, mari kita sama2 berdoa ya


Ora et Labora , berdoa dan berusaha om. kalo berdoa doank ngga cukup ... musti ditebus soalnya tuh tomica
 
Report to moderator   Logged Logged  
 
Last Edit: 2010/06/21 23:04 By Handaya.
  The topic has been locked.
#30178
darkvictory (User)
Moderator
Posts: 6616
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Coming soon in Jakarta 9 Years, 9 Months ago Karma: 23  
yoi coy, pasti gw tebus kog
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The topic has been locked.
#30348
TJIANG (User)
Gold Boarder
Posts: 238
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Coming soon in Jakarta 9 Years, 9 Months ago Karma: 10  
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The topic has been locked.
Go to top Post Reply
Powered by FireBoardget the latest posts directly to your desktop